Författningssamling för ordningsvakter och väktare samt annan bevakningspersonal (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2020-06-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts Juridik AB
Originaltitel
Författningssamling för ordningsvakter och väktare :
Dimensioner
210 x 148 x 20 mm
Vikt
510 g
SAB
Oepb-c
ISBN
9789139116714

Författningssamling för ordningsvakter och väktare samt annan bevakningspersonal

Häftad,  Svenska, 2020-06-27
295
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna författningssamling innehåller de bestämmelser som styr väktares samt ordnings- och skyddsvakters arbete. Den innehåller även en redogörelse för de viktigaste bestämmelserna för sjöfartsskyddskontrollanter, hamnskyddskontrollanter, luftfartsskyddskontrollanter, naturvårdsvakter, jakttillsynsmän, arrestantvakter och parkeringsvakter. Författningssamlingen innehåller också bestämmelser som rör bevakningsföretag, utbildningsföretag och offentlighet och sekretess samt vissa bestämmelser i brottsbalken.

Ändamålet med författningssamlingen är att samla de bestämmelser som rör de aktuella yrkeskategorierna på ett ställe för att på så sätt underlätta för den som ska tillämpa bestämmelserna eller i övrigt vill veta vilka regler som gäller för de olika verksamheterna. Författningssamlingen är främst sammanställd för att vara ett komplement till boken Ordningsvakter och väktare men kan med fördel också användas separat.

EBBA SVERNE ARVILL är polisdirektör och chef för avdelningen för särskilda utredningar inom Polismyndigheten. Hon har varit byråchef hos Riksåklagaren, rektor för Polishögskolan och länspolismästare.

YVETTE GLANTZ är verksjurist och har arbetat inom Polismyndigheten sedan 2007, främst vid rättsavdelningen. Hon har tidigare arbetat som jurist vid andra myndigheter, i domstol och i Regeringskansliet.

LARS TONNEMAN är polismästare och har under ca 15 år varit chef för den enhet inom Polismyndigheten som ansvarar för föreskrifter och frågor som rör ordningsvakter, väktare och bevakningsföretag m.m.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Författningssamling för ordningsvakter och väktare samt annan bevakningspersonal
  2. +
  3. Svensk Lag 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svensk Lag 2024 av Per Henrik Lindblom, Kenneth Nordback (inbunden).

Köp båda 2 för 1520 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna