Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-13
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Språket och berättelsen 2
Dimensioner
240 x 160 x 20 mm
Vikt
780 g
SAB
Fc.062
ISBN
9789140692382

Språket och berättelsen 2

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-05-13
769
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Språket och berättelsen är en läromedelsserie i svenska för gymnasiets högskoleförberedande program. Här kombineras det bästa av två världar - skönlitterära texter som väcker elevernas intresse och tränar läsningen samt teoriavsnitt som behandlar de språkliga momenten. Serien består av tryckta elevböcker och digitala läromedel.

Språket och berättelsen 2 är ett läromedel för gymnasiekursen Svenska 2 som består av två tydliga delar. De första avsnitten går igenom den västerländska, klassiska litteraturhistorien. Epokgenomgångar följs av skönlitterära texter ut historien. Till varje text finns uppgifter som tränar läsförståelse och främjar diskussion. Den andra delen av läromedlet behandlar kursens språkliga moment. Här finns till exempel argumenterande och utredande text, muntlig framställning, språkförhållanden och språkstruktur. Till varje avsnitt finns många uppgifter som främjar inlärningen. Läromedlet fungerar både för dig som vill välja och vraka ur läromedlet, och för dig som vill följa ett genomtänkt upplägg från start till mål.

Språket och berättelsen 2 i korthet:
* för gymnasiekursen Svenska 2
* kombinerar det bästa av två världar - skönlitterära texter som väcker elevernas intresse och tränar läsningen samt teoriavsnitt som behandlar de språkliga momenten
* fungerar både för dig som vill välja och vraka ur läromedlet, och för dig som vill följa ett genomtänkt upplägg från start till mål
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Språket och berättelsen 2
 2. +
 3. Reflex 123 grundbok uppl 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Reflex 123 grundbok uppl 2 av Hans Almgren, Anna Furelid, Stefan Höjelid, Erik Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 1616 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Språket och berättelsen 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tråkig osammanhängande
  Mikael Jonssson, 26 september 2017

  Osammanhängande.
  En tråkig och stel svenska bok. Jag är riktigt besviken. Så denna bok få en 0a av 10! Hoppas finns en annan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna