Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Reflex
Utgivningsdatum
2017-08-23
Upplaga
2
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Reflex 123 uppl 2 grundbok
Dimensioner
245 x 170 x 25 mm
Vikt
952 g
SAB
O
ISBN
9789140695581

Reflex 123 grundbok uppl 2

Häftad,  Svenska, 2017-08-23
849
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Reflex är en läromedelsserie i samhällskunskap för gymnasieskolan som består av tryckta elevböcker och digitala läromedel.

Reflex 123, elevbok riktar sig till elever som läser kurserna Samhällskunskap 1-3 på något av de studieförberedande programmen och passar även utmärkt på vuxenutbildningen. Vilka avsnitt som är ämnade för vilken kurs framgår tydligt. Här får du ett utförligt och heltäckande läromedel med ett berättande språk och en tydlig struktur som underlättar för både dig som lärare och dina elever. Olika samhällsfrågor belyses ur både ett samhälls- och ett individperspektiv. Det finns debattrutor och engagerande case i varje avsnitt, dessa bjuder in till diskussion och ställningstagande samt gör teorin mer verklighetsanknuten. Till avsnitten finns såväl repetitionsfrågor som analysuppgifter, diskussionsuppgifter och fördjupningsuppgifter. Den överskådliga formgivningen, detaljerade innehållsförteckningen och det fylliga registret gör att boken fungerar väldigt bra som referensbok vid elevarbeten.

I denna andra upplaga har genusperspektivet blivit tydligare, med bland annat ett helt nyskrivet kapitel som heter Han, hon och hen. Texterna kompletteras med många diskussionsväckande bilder, statistik och tabeller. Övningarna tränar i högre grad de förmågor som kunskapskraven mäter. Detta är en modern klassiker som bara blir bättre.

Läromedel i samhällskunskap ska vara aktuella och uppdaterade. Under somrarna passar vi på Gleerups därför på att uppdatera innehållet i Reflex 123, elevbok och trycka nya läromedel så att du och dina elever får tillgång till aktuellt innehåll.

Reflex 123, elevbok i korthet:

• anpassad för gymnasiekurserna Samhällskunskap 1-3

• utförlig, heltäckande, med ett berättande språk och tydlig struktur – underlättar för både lärare och elever

• debattrutor och engagerande case som bjuder in till diskussion och ställningstagande
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Reflex 123 grundbok uppl 2
  2. +
  3. Reflex Plus elevbok uppl 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Reflex Plus elevbok uppl 2 av Hans Almgren, Anna Furevik, Stefan Höjelid, Erik Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 1720 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna