Repetitionskurs i kemi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2008-04-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
224 x 155 x 15 mm
Vikt
440 g
SAB
Uce
ISBN
9789144000510
Repetitionskurs i kemi (häftad)

Repetitionskurs i kemi

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2008-04-01
387
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken vänder sig till dig som behöver repetera din gymnasiekemi, men kan också tjäna som kort introduktion till olika delar av kemin innan du ger dig i kast med högre studier.
Repetitionskurs i kemi spänner över hela gymnasiekemin, från kemins grunder och atomteori till modern biokemi och analytisk kemi.
Ingen särskild uppdelning på Kemi A eller Kemi B har gjorts, vilket innebär att du får en helhetsbild över hela kemiämnet.
Författaren skriver enkelt och sakligt om det som ofta betraktas som kemins svårare delar, till exempel jämviktskemi och elektrokemi.
För att du snabbt ska kunna avgöra precis vad det är du behöver repetera, inleds varje kapitel med ett diagnostiskt test. Därefter följer själva kemin, med exempel på problemställningar. Insprängt i varje kapitel finns mängder med instuderingsfrågor som hjälper dig att befästa kunskapen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Repetitionskurs i kemi
  2. +
  3. Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lodande människan : havet, djupet och nyfik... av Patrik Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 486 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Repetitionskurs i kemi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra språk
    Christian Thomasson, 31 juli 2018

    En bra bok som tar upp det mesta på ett enkelt sätt med ett bra språk. Lätt att förstå, fick även tips på författarens youtubeklipp. Det enda är att jag saknar mer illustrationer på vissa saker som gås igenom. Mycket räkneeempel och möjlighet att räkna själv!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magnus Ehinger