Projektpsykologi : en introduktion (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2005-06-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Schaller, Joseph (medf.)
Dimensioner
225 x 160 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Doka,Qbaaj
ISBN
9789144016757

Projektpsykologi : en introduktion

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2005-06-01
365
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En växande andel medarbetare på företag och i organisationer arbetar i projekt. Länge har uppmärksamheten enbart riktats mot projektens tekniska, administrativa och organisatoriska aspekter, medan de psykologiska aspekterna har kommit i skymundan. Denna bok lanserar termen "projektpsykologi", med syfte att öka förståelsen för och ge vägledning i hanterandet av mellanmänskliga problem i projektarbete. I boken belyses två olika projekt i vilka olika projektpsykologiska fenomen tydligt framträder. Projektarbetet beskrivs utifrån professionella medarbetares berättelser. Värdefulla erfarenheter och insikter presenteras om den dynamik som finns i projektbaserat arbete. Den mellanmänskliga problematik som kan uppstå i projektarbete diskuteras utifrån organisationsteori, praktisk projektledningslära och psykologi.

Boken riktar sig till universitets- och högskolestudenter, i första hand på de personaladministrativa och systemvetenskapliga programmen samt till studenter på tekniska högskolor och handelshögskolor som studerar projektledning. Boken är också lämplig för yrkesverksamma projektledare och medarbetare i alla typer av projekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projektpsykologi : en introduktion
  2. +
  3. Projektarbete : Teori Och Praktik : Med Sagan Om Diamanten Som Sprängdes

De som köpt den här boken har ofta också köpt Projektarbete : Teori Och Praktik : Med Sagan O... av Lennart Svensson, Casten Von Otter (häftad).

Köp båda 2 för 692 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Schaller's Politically Incorrect Conservalexicon

    Joseph Schaller

    We live in an Orwellian political world of propaganda and indoctrination. Deception is the method for grasping power and control. Dedicated Republicans are even confused regarding history, economics, science, and conservative principles. I present...

Övrig information

En växande andel medarbetare på företag och i organisationer arbetar i projekt. Länge har uppmärksamheten enbart riktats mot projektens tekniska, administrativa och organisatoriska aspekter, medan de psykologiska aspekterna har kommit i skymundan. Denna bok lanserar termen projektpsykologi, med syfte att öka förståelsen för och ge vägledning i hanterandet av mellanmänskliga problem i projektarbete.

I boken belyses två olika projekt i vilka olika projektpsykologiska fenomen tydligt framträder. Projektarbetet beskrivs utifrån professionella medarbetares berättelser. Värdefulla erfarenheter och insikter presenteras om den dynamik som finns i projektbaserat arbete. Den mellanmänskliga problematik som kan uppstå i projektarbete diskuteras utifrån organisationsteori, praktisk projektledningslära och psykologi.

Boken riktar sig till universitets- och högskolestudenter, i första hand på de personaladministrativa och systemvetenskapliga programmen samt till studenter på tekniska högskolor och handelshögskolor som studerar projektledning. Boken är också lämplig för yrkesverksamma projektledare och medarbetare i alla typer av projekt.