Elementär algebra (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
462
Utgivningsdatum
2001-12-01
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Johansson, Per-Gunnar (förf.) / Morander, Staffan (förf.) / Morander, Staffan (förf.) / Morander, Staffan (förf.) / Tengstrand, Anders (förf.) / Tengstrand, Anders (förf.) / Tengstrand, Anders (förf.)
Dimensioner
215 x 155 x 24 mm
Vikt
645 g
SAB
Tc
ISBN
9789144019116
Elementär algebra (häftad)

Elementär algebra

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2001-12-01
498
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok behandlar bl.a. det matematiska språket logik, mängdlära och funktioner, grundläggande talteori och kombinatorik samt induktion.
Vidare behandlas algebraiska ekvationer och linjära ekvationssystem. I boken finns många genomräknade exempel och enklare testövningar som är placerade i anslutning till att ny teori har presenterats.
Övningsbok kan beställas separat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Elementär algebra
 2. +
 3. Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lodande människan : havet, djupet och nyfik... av Patrik Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 597 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Elementär algebra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt tråkig bok
  Alex, 6 oktober 2021

  Extremt tråkig bok och dålig bok om jag ska beskriva den kort. Hade absolut inte rekommenderat om det inte är obligatorisk kurslitteratur likt mitt fall. Vet inte hur det lyckas få ett så intressant ämne så ointressant. Titta på andra alternativ om du har möjlighet, du kommer tacka mig!

 2. Bra bok
  Härje Björn Widing, 12 september 2017

  En bra bok lättläst och tråkis som alla studieböcker. Skulle nog inte köpt den om den inte va rekommenderad att köpa till kursen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna