Naturlig matematik (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
487
Utgivningsdatum
2006-06-01
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sigstam, Inger (medf.)
Dimensioner
230 x 162 x 33 mm
Vikt
780 g
SAB
Ta
ISBN
9789144020303

Naturlig matematik

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2006-06-01
527
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Naturlig matematik vänder sig speciellt till de studenter, som önskar en något enklare matematikkurs än den, som de traditionella matematikutbildningarna erbjuder. Den för fram att matematik har en naturlig anknytning till naturvetenskapliga ämnen; i denna bok ges åtskilliga exempel från biologins och kemins värld. Avsikten är också att visa den logiska byggnad, som matematiken utgör; all matematisk inlärning kan användas för att bygga nya våningar, där ny värdefull kunskap kan upptäckas. Förutom för biologer, kemister och (blivande) lärare lämpar sig boken för alla de, som vill utöka sina gymnasiekunskaper i matematik på ett mer lättillgängligt vis.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Naturlig matematik
 2. +
 3. Byggnadsvård : fönster och dörrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Byggnadsvård : fönster och dörrar av Erika Åberg (inbunden).

Köp båda 2 för 776 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Naturlig matematik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra bok som ger mer abstrakt matematik! Känns...
  Steepo, 14 november 2013

  Jättebra bok som ger mer abstrakt matematik! Känns inte som det kommer lika många bra matteböcker längre, alla är för lätta...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Matematik för ingenjörer

  Staffan Rodhe, Håkan Sollervall

  Matematik för ingenjörer är speciellt avsedd för studenter på ingenjörsprogrammen. Boken presenterar matematiken på ett enklare sätt än de traditionella högskoleböckerna. Många bilder ger den studerande möjligheter att få en djupare förståelse av ...

Övrig information

Naturlig matematik vänder sig speciellt till de studenter, som önskar en något enklare matematikkurs än den, som de traditionella matematikutbildningarna erbjuder. Författarna vill föra fram, att matematik har en naturlig anknytning till naturvetenskapliga ämnen; i denna bok ges åtskilliga exempel från biologins och kemins värld. Avsikten är också att visa den logiska byggnad, som matematiken utgör; all matematisk inlärning kan användas för att bygga nya våningar, där ny värdefull kunskap kan upptäckas.

Förutom för biologer, kemister och (blivande) lärare lämpar sig boken för alla de, som vill utöka sina gymnasiekunskaper i matematik på ett mer lättillgängligt vis.