Projektledningsmetodik (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2004-02-01
Upplaga
01
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Ljung, Lennart
Dimensioner
230 x 160 x 28 mm
Vikt
740 g
SAB
Qbaa
ISBN
9789144033594

Projektledningsmetodik

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2004-02-01
564
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Projektledning är numera en yrkesroll i många privata och offentliga professionella verksamheter. Man leder förstås människor i projekt på ungefär samma sätt som människor i andra sammanhang. Men planering och ledarskap i projekt har också vissa särdrag som är gemensamma för alla projekt, men som inte är lika relevanta utanför projekten. Det gör att man kan tala om projekt-ledning, projekt-ledningsmetodik och projekt-ledarskap som begrepp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projektledningsmetodik
  2. +
  3. Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 framgångsrika ledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 fr... av Svante Randlert (inbunden).

Köp båda 2 för 893 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Projektledningsmetodik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Praktisk och användbar!
    Tomas Gustavsson, VD TUK, 30 augusti 2006

    Projektledningsmetodik är en oerhört praktisk och användbar bok för alla typer av projektledare. Många konkreta tips såväl som tänkvärda reflektioner kring projektledarksapets olika metoder och verktyg. Den här boken rekommenderar jag såväl nya som erfarna projektledare. Alla har något att lära av den här boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

Projektledningsmetodik är i första hand en lärobok för universitetsstudier och en handbok för den aktive projektledaren, men den passar också för chefer och andra ledare med roller i och kring projekt eller för den som ska delta i projekt-planeringsarbete.