Handledning : perspektiv och erfarenheter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
01
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Larsson, Magnus (red.), Lindén, Jitka (red.)
Dimensioner
225 x 160 x 15 mm
Vikt
220 g
SAB
Epab,Eab
ISBN
9789144038223
Handledning : perspektiv och erfarenheter (häftad)

Handledning : perspektiv och erfarenheter

Häftad Svenska, 2005-04-01
388
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Handledning är en praktik som under senare år kommit till användning i nom en lång rad olika fält, allt ifrån utbildning inom skola, universi tet och arbetsliv, professionell utveckling, organisations- och ledaru tveckling till kultur- och fritidsverksamheter. Handledning ? perspekt iv och erfarenheter fokuserar på den bredd som finns inom ämnet, där v arje fält hämtar idéer och arbetssätt från varierande källor. Vidare b eskrivs vad handledning innebär och vilka typer av frågeställningar, b egrepp och tankemodeller som är generativa inom de olika fälten. Vad ä r gemensamt och vad är särskiljande? Författarna anser att handledning som praktik har utvecklats så långt att det kan vara fruktbart att be trakta variationen i sin helhet och stimulera gränsöverskridande utvec klingsmöjligheter. Boken vänder sig till universitets- och högskolestu denter inom ämnen som psykologi, sociologi, pedagogik, socialt arbete och företagsekonomi samt till yrkesverksamma som arbetar med olika typ er av handledning eller som anlitar handledare till olika verksamheter .
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handledning : perspektiv och erfarenheter
  2. +
  3. Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och stra... av Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson (häftad).

Köp båda 2 för 617 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Handledning är en praktik som under senare år kommit till användning inom en lång rad olika fält, allt ifrån utbildning inom skola, universitet och arbetsliv, professionell utveckling, organisations- och ledarutveckling till kultur- och fritidsverksamheter. Handledning - perspektiv och erfarenheter fokuserar på den bredd som finns inom ämnet, där varje fält hämtar idéer och arbetssätt från varierande källor. Vidare beskrivs vad handledning innebär och vilka typer av frågeställningar, begrepp och tankemodeller som är generativa inom de olika fälten. Vad är gemensamt och vad är särskiljande? Författarna anser att handledning som praktik har utvecklats så långt att det kan vara fruktbart att betrakta variationen i sin helhet och stimulera gränsöverskridande utvecklingsmöjligheter.

Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom ämnen som psykologi, sociologi, pedagogik, socialt arbete och företagsekonomi samt till yrkesverksamma som arbetar med olika typer av handledning eller som anlitar handledare till olika verksamheter.