Das Dach. 4. Textbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Tyska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2007-02-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Andreas Knutsson, Jan Kowalsky
Dimensioner
240 x 190 x 10 mm
Vikt
480 g
SAB
Ff
ISBN
9789144038414
Das Dach. 4. Textbok (häftad)

Das Dach. 4. Textbok

Häftad,  Tyska, 2007-02-01
270
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Elevboken
Textboken innehåller en stor variation av texter: dialoger, berättande texter, sakprosa, ramsor m.m. Nyttiga fraser samlas i "Bra att kunna-rutor". Minigrammatik. Tvåspaltiga styckeordlistor med markerade aktiva glosor och genusfärger.

Digitalt läromedel
Det digitala läromedelt erbjuder kvalificerade möjligheter för eleven att arbeta hemma med sådant som bara måste nötas in - glosor, uttal, textförståelse m.m. Alla aktiva texter är inlästa av professionella skådespelare. Ljudet kan spelas upp med textföljning i den digitala delen. Glosorna som hör till dessa texter kan sedan övas (med uttal) i fyra enkla steg. Det digitala läromedlet är giltigt i fyra år.

Läromedlets innehåll
Das Dach 4 tar upp personer, platser, aktiviteter och händelser, t.ex. semester, restaurangbesök och bilar. Vi ges inblickar i ungdomars och fritidsintressen och deras vardagsliv med familj och skola. Förutom samtal, dialoger, intervjuer och berättelser ges prov på autentiska inslag. Nyttiga fasta uttryck samlas i "Bra att kunna"-rutor, och stavning och grammatiska strukturer förklaras och övas i övningsböckerna. Vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer i de tyskspråkiga områdena presenteras i återkommande "Info"-avsnitt. Vi möter Berlin, Österrike och Namibia samt lär oss mer om tysk historia. Det är lätt för elev och lärare att sätta upp mål för lärandet och utvärdera dessa genom att varje enhet i övningsböckerna inleds med förslag på "Mål och utvärdering".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Das Dach. 4. Textbok
  2. +
  3. Ausblicke 1 Allt i ett-bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ausblicke 1 Allt i ett-bok av Erik Nilsson, Anna Raab, Christian Braun (häftad).

Köp båda 2 för 921 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna