Das Dach. 2. Textbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Tyska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2005-03-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sturmhoefel, Marie (medf.)
Illustratör/Fotograf
Andreas Knutsson
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
240 x 195 x 10 mm
Vikt
380 g
Antal komponenter
Bok + CD
SAB
Ff
ISBN
9789144038551
Das Dach. 2. Textbok (häftad)

Das Dach. 2. Textbok

Häftad Tyska, 2005-03-01
253
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Elevbok
Elevboken till Das Dach innehåller bland annat dialoger, berättande texter, sakprosa och ramsor. Boken innehåller även informationsrutor med realia och samlingar av nyttiga fraser i "Bra att kunna"-rutor, en minigrammatik samt tvåspaltiga styckeordlistor med markerade aktiva glosor och genusfärger.

Digitalt läromedel
Det digitala läromedlet erbjuder kvalificerade möjligheter för eleven att arbeta hemma med sådant som bara måste nötas in - glosor, uttal, textförståelse m.m. Alla aktiva texter är inlästa av professionella skådespelare. Ljudet kan spelas upp med textföljning i den digitala delen. Glosorna som hör till dessa texter kan sedan övas (med uttal) i fyra enkla steg. Det digitala läromedlet är giltigt i fyra år.

Läromedlets innehåll
Das Dach 2 tar upp personer, platser, aktiviteter och händelser, t.ex. en familj i Köln. Vi ges inblickar i ungdomars vardagsliv och fritidsintressen. Förutom samtal, dialoger, intervjuer och berättelser ges prov på autentiska textinslag i form av sånger, skyltar och tre filmer i historiskt perspektiv. Nyttiga fasta uttryck samlas i "Bra att kunna"-rutor, och stavning och grammatiska strukturer förklaras och övas i övningsböckerna. Vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer i de tyskspråkiga områdena presenteras i återkommande "Info"-avsnitt. Det är lätt för elev och lärare att sätta upp mål för lärandet och utvärdera dessa genom att varje enhet i övningsböckerna inleds med förslag på "Mål och utvärdering".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Das Dach. 2. Textbok
  2. +
  3. Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grund... av Daniel Eriksson (Övrigt).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Textboken innehåller en stor variation av texter: dialoger, berättande texter, sakprosa, ramsor m.m. Nyttiga fraser samlas i "Bra att kunna-rutor". Samlad information om de tysktalande länderna. Tydliga kartor. Minigrammatik. Tvåspaltiga styckeordlistor med markerade aktiva glosor och genusfärger.