Hjärt-kärlsjukdomar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Allmänläkarpraktikan
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2010-08-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Medarbetare
Hedin, Katarina (förf.) / Löndahl, Magnus (förf.) / Agvall, Björn (förf.) / Katzman, Per (förf.) / Maspers, Michael (förf.) / Schou, Vibeke (förf.) / Segernäs Kvitting, Anna (förf.) / Själander, Anders (förf.) / Svensson, Peter J (förf.) / Svensson, Peter J. (förf.) / Walfridsson, Håkan (förf.)
Dimensioner
206 x 155 x 9 mm
Vikt
294 g
SAB
Veh
ISBN
9789144054360
Hjärt-kärlsjukdomar (häftad)

Hjärt-kärlsjukdomar

Häftad Svenska, 2010-08-20
395
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bokens syfte är att ge en uppdaterad och lättillgänglig vägledning i den kliniska vardagen. I praktikans format ges konkreta förslag på utredning och behandling av de vanligast förekommande hjärtkärlsjukdomarna.

Allmänläkarpraktikan är en bokserie som vänder sig till personer verksamma inom allmänmedicin och andra specialiteter inom öppen- och slutenvård. Den riktar sig även till AT- och ST-läkare samt till studenter som önskar en praktisk handbok att bära med sig i fickan. Samtliga i serien medverkande författare bedriver omfattande klinisk verksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjärt-kärlsjukdomar
 2. +
 3. Kardiovaskulär medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kardiovaskulär medicin av Ulf Dahlström, Lena Jonasson, Fredrik Nyström (inbunden).

Köp båda 2 för 1323 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Allmänläkarpraktikan : diabetes och andra endokrina sjukdomar

  Katarina Hedin, Magnus Löndahl, Henrik Borg, Eva-Marie Erfurth, Katarina Fagher

  Bokens syfte är att ge en uppdaterad och lättillgänglig vägledning i den kliniska vardagen. I praktikans format ges konkreta förslag på utredning och behandling av de vanligast förekommande endokrina sjukdomarna. Jämfört med andra utgåvan har samt...

 • Allmänläkarpraktikan : barn

  Katarina Hedin, Magnus Löndahl

  Bokens syfte är att ge en uppdaterad och lättillgänglig vägledning i den kliniska vardagen. I praktikans format ges konkret handledning i hälsovårdsfrågor samt förslag på utredning och behandling av de vanligast förekommande sjukdomarna hos barn. ...