Didaktik för yrkeslärare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2009-08-21
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
340 g
SAB
Eab
ISBN
9789144057712
Didaktik för yrkeslärare (häftad)

Didaktik för yrkeslärare

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2009-08-21
344
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Traditionellt lärande i gymnasieskolan ger knappast en tillräcklig grund för att eleverna senare ska klara yrkeslivets alla praktiska funktioner. Särskilt när den traditionella formen av växelverkan mellan skola och praktik som ingår i många yrkesinriktade utbildningar har en tendens att bli osammanhängande. På det här sättet har det uppstått ett behov av didaktisk och pedagogisk kunskap kopplat till yrkesinriktat lärande. Innehållet i denna bok bidrar till att lärare, studerande och yrkesrepresentanter förstår skillnaden mellan allmän skoldidaktik och yrkesinriktad didaktik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Didaktik för yrkeslärare
 2. +
 3. Lärande, skola, bildning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärande, skola, bildning av Ulf P Lundgren, Roger Säljö, Caroline Liberg (häftad).

Köp båda 2 för 929 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Didaktik för yrkeslärare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. min favoritbok

  Min favoritbok under mina studier för att bli yrkeslärare. Den är lätt att förtså, är skriven på en enkel sätt och framför allt den relaterar till yrkesprogrammen! En fantastik bok!

 2. Varierande kvalitet på artiklarna/rapporterna. Ibland...
  Vanja Gauffin, 10 oktober 2013

  Varierande kvalitet på artiklarna/rapporterna. Ibland önskar man att folk kunde skriva lite mindre om de inte har kompetens att komponera texter på ett bra sätt. Men det finns ju inget som säger att du måste kunna skriva bra texter för att du är en akademiker som har forskat i pedagogik och didaktik... hmm? Fyll hundra sidor med terminologi och akademiska floskler så finns det ju alltid någon som sväljer det du skriver med hull och hår.

  Tyvärr slipper vi ju inte undan eftersom boken ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Thomas Hansson