Planering och beredning av bygg- och anläggningsprojekt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2012-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 16 mm
Vikt
397 g
SAB
Pp
ISBN
9789144057736
Planering och beredning av bygg- och anläggningsprojekt (häftad)

Planering och beredning av bygg- och anläggningsprojekt

(3 röster)
Häftad Svenska, 2012-08-24
531
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Allt för många bygg- och anläggningsprojekt lider av bristande planering. De som leder arbetet på arbetsplatsen ska uppfylla målsättningarna för leverans i tid, med gott ekonomiskt resultat och nöjda kunder som fått det som beställts. Arbetsplatsen ska också leva upp till kraven på kvalitet, miljö, arbetsmiljö med en organisation som består av flera olika företag, leverantörer och underentrepre nörer. För att klara av detta krävs naturligtvis ett strukturerat arbetssätt och god planering. Den som inte lyckas med att planera kan sägas planerar att misslyckas.
Boken är i första hand avsedd att användas inom utbildningar av byggingenjörer vid högskolor, yrkeshögskolor och universitet men är också lämpad för de som är verksamma i byggbranschen - entreprenörer, arbetsledning på byggarbetsplatser, bygg herrar, arkitekter, konstruktörer, installationsprojektörer som behöver komplettera med förståelse för den komplicerade planerings processen i bygg- och anläggningsprojekt. Boken går igenom de grundlägg ande processerna kopplat till den internationella standarden PMBOK för att genomföra bygg- och anläggnings projekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Planering och beredning av bygg- och anläggningsprojekt
  2. +
  3. En jord för alla : ett manifest för mänsklighetens överlevnad

De som köpt den här boken har ofta också köpt En jord för alla : ett manifest för mänsklighet... av Johan Rockström, Owen Gaffney, Jørgen Randers, Sandrine Dixson-Declève, Per Espen Stoknes (inbunden).

Köp båda 2 för 750 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Persson