Arbetsplatslärande : att leda och organisera kompetensutveckling (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2009-09-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Svensson, Lennart (red.)
Dimensioner
225 x 155 x 11 mm
Vikt
300 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789144058467
Arbetsplatslärande : att leda och organisera kompetensutveckling (häftad)

Arbetsplatslärande : att leda och organisera kompetensutveckling

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2009-09-22
368
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Idag finns det påtagliga brister i hur företag och andra organisationer använder och utvecklar medarbetarnas kunskaper och kompetens. Att förbättra lärande och kompetensutveckling är därför en viktig utmaning. Hur kan satsningar på kompetensutveckling lyckas? Hur ska företaget gå till väga för att stärka olika gruppers möjligheter till ett utvecklingsinriktat lärande i arbetet, ökad anställningsbarhet och en i övriga avseenden starkare position på arbetsmarknaden? Boken svarar på frågor som: Varför satsar företag på kompetensutveckling? Hur går företag konkret tillväga, vilka metoder och angreppssätt används? Vilka resultat och effekter når man? På vilket sätt stödjer företaget bäst lärande och kompetensutveckling på arbetsplatsen? Boken är lämplig för studenter i pedagogik, vuxnas lärande och arbetslivets pedagogik och den vänder sig till företrädare för arbetsmarknadens parter samt de som arbetar med HR-frågor i företag och andra organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsplatslärande : att leda och organisera kompetensutveckling
  2. +
  3. Kollektivt lärande - i arbetslivet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kollektivt lärande - i arbetslivet av Otto Granberg, Jon Ohlsson, Susanne Andersson, Marianne Döös, Pär Larsson (häftad).

Köp båda 2 för 719 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arbetsplatslärande : att leda och organisera kompetensutveckling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Felicia Söderlind, 21 november 2014

    Den är bra och informativ, den förklarar bra och tydligt vad kompetensutveckling är för något och det känns även som något som många bör ha koll på. En bra bok både för studerande och andra individer som vill bredda sin kunskap.

Visa alla 1 recensioner