Att vara socionom : från utbildad till erfaren (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2010-03-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Björkbom, Camilla (förf.) / Elfmark, Sabina (förf.) / Flodström Enquist, Hjördis (förf.) / Gustavson, Inga (förf.) / Nilsson, Carolin (förf.) / Nordgren, Margit (förf.) / Sandström, Gunbritt (förf.) / Sandström, Gunbritt (red.)
Dimensioner
224 x 157 x 11 mm
Vikt
240 g
SAB
Oh
ISBN
9789144059907
Att vara socionom : från utbildad till erfaren (häftad)

Att vara socionom : från utbildad till erfaren

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2010-03-26
344
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Hur ser socionomens vardag ut? Blir det som man har tänkt sig? Många går från sin utbildning med förväntningar på att förändra världen: att hjälpa utsatta människor att få en dräglig vardag och minska orättvisor. I den här boken får du ta del av glädjen i att utmanas och lyckas i det praktiska arbetet, men även möta etiska dilemman, konflikter och känslor av otillräcklighet. Flera socionomer, både relativt nyutbildade och sådana som arbetat länge, berättar här om sina professionella erfarenheter. Däremellan presenterar representanter för forskning och utbildning i socialt arbete reflektioner och forskningsresultat som berör utbildningen och yrket.

Boken präglas av entusiasm för socialt arbete i alla dess olika former, och visar även på svårigheter och utmaningar som man kan möta som yrkesverksam socionom. Boken lämpar sig som introduktion till socionomutbildningen och socionomens yrkesarenor, men kan även vara värdefull för alla med intresse för socialt arbete i vid bemärkelse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att vara socionom : från utbildad till erfaren
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 553 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att vara socionom : från utbildad till erfaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk bok med många historier om socionomer,...
    Kerstin Winberg, 12 juni 2013

    En fantastisk bok med många historier om socionomer, väldigt intressant (men ger egentligen inte så fantastiskt mycket information utan är mer berättelser).

Visa alla 1 recensioner