Matematik för ingenjörer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
560
Utgivningsdatum
2010-06-30
Upplaga
6
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 163 x 34 mm
Vikt
935 g
SAB
Ta
ISBN
9789144067964
Matematik för ingenjörer (inbunden)

Matematik för ingenjörer

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-06-30
605
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Matematik för ingenjörer är speciellt avsedd för studenter på ingenjörsprogrammen. Boken presenterar matematiken på ett enklare sätt än de traditionella högskoleböckerna. Många bilder ger den studerande möjligheter att få en djupare förståelse av matematiken, utan att behöva tränga in för långt i den matematiska labyrinten. Många lösta exempel ger läsaren omsorgsfulla förklaringar, så att hon kan slippa irrgångarna och snabbare kan hitta lösningar till alla övningar boken har att erbjuda.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik för ingenjörer
 2. +
 3. Lösningsboken till Matematik för ingenjörer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lösningsboken till Matematik för ingenjörer av Pepe Winkler (häftad).

Köp båda 2 för 878 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matematik för ingenjörer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra för att vara matematik
  Fredrik, 22 oktober 2012

  Jag har läst en del olika böcker på högskolan och kurser i matematik och denna är en av de bättre. Matematik är inte enkelt och de som klagar att boken är "för svår" har inte läst andra böcker. Precis som beskrivningen säger ger denna enkla exempel för att man verkligen ska förstå principerna istället för att komplicera saker i onödan. Andra böcker blandar in bevisföring och ett komplicerat skrivsätt som gör dem svårlästa. Övningsuppgifterna börjar med enkla övningar för att sedan bli svårare... Läs hela recensionen

 2. Svår bok
  Farre, 8 oktober 2012

  Jag har ganska nyligen läst matematik B och C-kursen, och fick göra ungefär hälften av alla kapitel i denna bok då jag saknade matematik D inför högskolan som extrakurs.

  Bokens författare vill uppenbarligen väldigt gärna förklara i ganska långa kapitel hur matematiken (som denna bok lär ut) är uppbyggd, och missar istället att göra exempel bra som är till hjälp för bokens egna uppgifter. Den kanske ger en bra ledning inför någon som är väldigt bevandrad inom matematiken, men jag uppl... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna