Undersökning vid sjukdom - (bok + digital produkt) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2011-07-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Göran Grip
Medarbetare
Fosse, Erik (förf.) / Ganes, Trond (förf.) / Gaustad, Peter (förf.) / Gruber, Franz (förf.) / Hartmann, Anders (förf.) / Jakobsen, Jarl Å. (förf.) / Jenssen, Trond (förf.) / Kjørsvik Bertelsen, Anne (förf.) / Omland, Torbjørn (förf.) / Vartdal, Frode (förf.) / Ørn, Stein (förf.)
Dimensioner
280 x 210 x 13 mm
Vikt
660 g
ISBN
9789144068787
Undersökning vid sjukdom - (bok + digital produkt) (häftad)

Undersökning vid sjukdom - (bok + digital produkt)

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-07-29
470
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Undersökning vid sjukdom beskriver en mängd undersökningar som används som supplement till den kliniska undersökningen av patienten. Boken är unik eftersom den fokuserar på varje enskild undersökning samtidigt som den ger en samlad beskrivning av hur undersökningar används vid utredning av sjukdomar.
Boken är indelad i två delar och de båda delarna är tänkta att komplettera varandra. I den första delen beskrivs analyser och undersökningar inom olika medicinska huvudområden, vad de olika undersökningarna går ut på och hur de används. Den andra delen behandlar utredningen av sjukdomar i kroppens olika organsystem och belyser undersökningarna ur en klinisk synvinkel genom att ställa frågan: Vilka undersökningar från bokens första del kommer en erfaren kliniker att använda för att till exempel diagnostisera hjärt- och kärlsjukdomar.
Bokens författare är alla specialister inom olika kliniska och laboratoriemedicinska fackområden. De har lagt stor vikt vid att bokens innehåll ska förmedlas på ett varierat och engagerande sätt. I första hand är boken avsedd för grundutbildningen av sjuksköterskor, men den är även relevant för andra personalgrupper inom hälso- och sjukvården.
Boken ingår i ett kunskapspaket som har en gemensam interaktiv webbplats.
Att arbeta parallellt med boken och övningsuppgifterna på webbplatsen underlättar och effektiviserar inlärningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Undersökning vid sjukdom - (bok + digital produkt)
  2. +
  3. Klinisk omvårdnad 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klinisk omvårdnad 1 av Dag-Gunnar Stubberud, Hallbjørg Almås, Randi Grønseth (inbunden).

Köp båda 2 för 1390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »