Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2014-07-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Översättare
Anders Schaerström
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
411 g
SAB
Veh
ISBN
9789144068893
EKG för sjuksköterskor (häftad)

EKG för sjuksköterskor

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-07-04
399
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
EKG för sjuksköterskor Kan levereras innan julafton
EKG för sjuksköterskor innehåller allt som en sjuksköterska behöver veta om elektrokardiogram. Det är en lättillgänglig och uttömmande handbok fylld av exempel från praktisk verksamhet. Med den här boken som vägledning kan sjuksköterskan bli en skicklig utövare inom ett område som ofta anses som mycket komplext.
Detta är en av få böcker om EKG som skrivits av en sjuksköterska särskilt för sjuksköterskor. Med EKG-kurvor från praktisk verksamhet som exempel och med sjuksköterskans perspektiv i fokus diskuterar boken behandlingsalternativ och möjliga effekter på patienten.
EKG för sjuksköterskor är en oumbärlig, praktisk handbok för sjuksköterskor som arbetar inom alla akutområden. Boken lämpar sig även som introduktion till området för sjuksköterskor och studerande som för första gången kommer i kontakt med EKG.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. EKG för sjuksköterskor
 2. +
 3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 618 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av EKG för sjuksköterskor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra och enkel
  Hannes Larsson, 17 mars 2015

  Denna EKG bok tar upp EKG tolkning och övervakning på ett basalt och överkomligt sätt. Den gör något som kan kännas väldigt svårt till något som går som en dans. Den är lättläst och lätt att följa med i även om texten bitvis kan kännas svår att följa med i och visa delar måste man läsa om både en och två gånger för att vara säker på att man förstått till fullo. Boken bryter ned tolkningen av EKG och övervakningen av hjärtpatienten i flera kapitel vilket gör det till en fröjd att läsa.
  <... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Philip Jevon