Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2011-01-21
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Wetso, Gun-Marie (förf.) / Alm, Barbro (förf.) / Hjörne, Eva (förf.) / Asp-Onsjö, Lisa (förf.) / Eriksson Gustavsson, Anna-Lena (red.) / Göransson, Kerstin (red.) / Nilholm, Claes (red.)
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
256 g
SAB
Eu,371.9
ISBN
9789144068909
Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan (häftad)

Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-01-21
276
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken handlar om vardagligt arbete med elever i behov av särskilt stöd. Den ger inblickar i vad som händer inom skolans väggar när lärare utför två av sina viktigaste uppdrag, att förebygga och underlätta för elever som hamnat i svårigheter i skolarbetet. Boken erbjuder också läsaren goda möjligheter att reflektera över den egna synen på specialpedagogiskt arbete i skolan. I bokens kapitel illustreras flera skilda sätt att arbeta med elevgrupper, vilket innebär att läsaren möter en rad olika skolmiljöer och lärare. Områden som behandlas är bl.a.: förebyggande arbete och kollegahandledninglärande i matematikinkluderad undervisning i liten klasssärskild undervisningsgruppföräldrainflytande och dokumentation. Boken vänder sig i första hand till studenter på lärarutbildning men riktar sig också till verksamma lärare i grundskolan och andra med intresse av området. För den lärarstudent som ännu inte kommit i kontakt med elever i behov av särskilt stöd ger boken en rad levande exempel på hur sådana möten kan se ut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan
  2. +
  3. Rektorers yrkesidentitet och yrkestrygghet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rektorers yrkesidentitet och yrkestrygghet av Pia Skott, Anna Rantala, Jan Perselli, Kerstin Bladini, Malin Österlind (häftad).

Köp båda 2 för 642 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I boken "Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan"...
    Nalle, 11 april 2013

    I boken "Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan" kan man få många nya tankar och funderingar hur vi gör/ är när vi är tillsammans med barn. En bok som man gärna kan använda som ett uppslagsverk efter studietiden.

Visa alla 1 recensioner