Anestesiologi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2011-09-09
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Medarbetare
Bodelsson, Mikael (förf.) / Lundberg, Dag (förf.) / Roth, Bengt (förf.) / Werner, Mads (förf.)
Dimensioner
230 x 160 x 10 mm
Vikt
440 g
SAB
617.96,Vfd
ISBN
9789144069739
Anestesiologi (häftad)

Anestesiologi

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-09-09
460
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Detta är den tredje omarbetade upplagan av den klassiska läroboken i anestesiologi. Syftet med boken är att med utgångspunkt i läsarens prekliniska och kliniska kunskaper förmedla den perioperativa medicinens principer. Dessa principer har generell karaktär och gäller därför även vid vård av akut svårt sjuka i andra sammanhang. Under senare år har den teoretiska kunskapsmassan inom den perioperativa medicinen påtagligt ökat och en rad nya metoder och läkemedel har introducerats i kliniken. Den nya upplagan är därför genomgripande omarbetad, inte minst vad gäller de bakomliggande teoretiska principerna och bildmaterialet. Boken vänder sig i första hand till läkarstuderande men även till AT-läkare, läkare och sjuksköterskor under specialistutbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anestesiologi
  2. +
  3. Smärta och smärtbehandling hos barn och ungdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Smärta och smärtbehandling hos barn och ungdomar av Stefan Lundeberg, Gunnar L Olsson (häftad).

Köp båda 2 för 930 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Anestesiologi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra bok för detta pris. Liten och lätt, går bra...
    Läkarstudent, 10 januari 2014

    Mycket bra bok för detta pris. Liten och lätt, går bra att ha med i rockfickan på sjukhuset. Innehåller basinfo om det mesta, även praktisk info som intubation och PVK-sättning. För min del hade den gärna fått innehålla lite exempel och liknande för att förstå mängder på t.ex. vätska. Jag hade även gillat om den hade haft en sammanställning över vanliga anestesiläkemedel och deras indikationer/effekter/biverkningar, fenylefrin, remifentanyl osv. Det är dock kanske mer specialistkunskap som en... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner