Learning study : undervisning gör skillnad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2012-01-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Medarbetare
Maunula, Tuula (förf.) / Magnusson, Joakim (förf.) / Echevarria, Christina (förf.) / Andrew, Vincent (förf.) / Bergqvist, Maria (förf.) / Carlsson, Inga-Lill (förf.) / Funnemark, Eva Lotta (förf.) / Gren, Daniel (förf.) / Hansson, Henrik (förf.) / Wennerholm, Samuel (förf.)
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
280 g
SAB
Ea,371.102
ISBN
9789144073163
Learning study : undervisning gör skillnad (häftad)

Learning study : undervisning gör skillnad

(1 röst)
Häftad Svenska, 2012-01-27
446
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Varför ger min undervisning inte de resultat jag önskar? Hur får jag mina elever att lära sig det jag vill att de ska lära sig? Vad i undervisning är det som möjliggör lärande?
Detta är tankar och frågor som många verksamma lärare kan känna igen sig i, och som de alltför ofta brottas med och måste lösa på egen hand. Kanske söker vi lösningar i nya material och metoder istället för att söka svaren genom att studera vår egen undervisning i relation till elevernas lärande.
Bokens huvudbudskap är att Learning Study förbättrar både lärares och elevers lärande. Författarna beskriver hur de i sitt dagliga arbete använder sig av erfarenheter från Learning Study och vad detta har gett för resultat. De poängterar vikten av att utgå från elevers tankar om innehållet i undervisningen och i många kapitel diskuterar de hur variationsteorin direkt kan tillämpas i klassrummet. Flera konkreta exempel belyser hur elevers lärande är beroende av ett nära och utforskande lärarsamarbete om vad som är svårt för lärare att undervisa om och svårt för elever att lära sig.
I den digitala produkten kan du bland annat se en film som visar undervisningssekvenser från en Learning Study. På insidan av bokens pärm finns en kod som du använder för att aktivera produkten.
Bokens målgrupp är studenter i lärarutbildning och verksamma lärare men även rektorer och andra personer som arbetar med skolutveckling på olika nivåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Learning study : undervisning gör skillnad
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 665 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »