Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2013-11-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
534 g
SAB
Vph-c,362.12
ISBN
9789144076881
Omvårdnad i primärvården (häftad)

Omvårdnad i primärvården

(4 röster)
Häftad Svenska, 2013-11-07
456
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Primärvården är första linjens sjukvård och utgör en stor del av Sveriges sjukvård. I boken Omvårdnad i primärvården skildras primärvårdens utveckling fram till det nya århundradets system med familjeläkare i nära samverkan med yrkeskompetent personal av olika slag. Att arbeta i primärvården ställer höga krav på personalen eftersom det inte finns några gränser för variationen av sjukdomstillstånd eller åldersgrupp. Det krävs därför en bred tvärprofessionell kompetens och förmåga att samarbeta i team för att möta dessa utmaningar och behov. I boken får läsaren ta del av distriktssköterskans, kuratorns, psykologens, dietistens, sjukgymnastens och arbetsterapeutens perspektiv men även olika verksamheter speglas, såsom barn- och mödrahälsovård, minnesmottagning och palliativ vård.
Boken vänder sig till sjuksköterskestudenter på grundnivå, men kan även fungera inom motsvarande utbildningar till sjukgymnast, arbetsterapeut, läkare, dietist eller kurator. Boken kan med fördel även användas av sjuksköterskor i specialistutbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omvårdnad i primärvården
  2. +
  3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 665 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »