Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2013-12-20
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
222 x 155 x 12 mm
Vikt
318 g
SAB
Qbac,Oc,658.45072
ISBN
9789144077222
Strategisk kommunikation : en introduktion (häftad)

Strategisk kommunikation : en introduktion

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2013-12-20
368
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I en värld som präglas av ständig förändring, oförutsägbarhet och kaos blir förmågan att kunna kommunicera allt viktigare. I den här boken tas ett samlat grepp om det snabbväxande kunskapsområdet strategisk kommunikation, dvs. organisationers medvetna kommunikationsinsatser för att nå sina övergripande mål. Boken gavs ut första gången 2007 och har i denna andra upplaga reviderats och utökats. Bland annat finns två nyskrivna kapitel om kommunikations- och strategiteori samt diskussioner kring sociala mediers betydelse.
Författarna utmanar gamla gränser mellan marknadskommunikation, samhällskommunikation, public relations och organisationskommunikation. Utgångspunkten är att organisationers kommunikation måste förklaras och förstås ur ett helhetsperspektiv. Grundläggande kommunikationsteorier om övertalning, påverkan och meningsskapande presenteras i olika sammanhang, t.ex. i samband med förändringsprocesser och kriser samt i medier.
Strategisk kommunikation är avsedd för universitets- och högskoleutbildningar som behandlar organisationers kommunikation, t.ex. inom strategisk kommunikation, medie- och kommunikationsvetenskap, företagsekonomi, statsvetenskap, sociologi och retorik. Boken riktar sig också till praktiker inom kommunikations-, organisations- och marknadsföringsområdet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Strategisk kommunikation : en introduktion
  2. +
  3. Mina krig : Politik och diplomati i fredens tjänst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mina krig : Politik och diplomati i fredens tjänst av Carl Bildt (inbunden).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna