Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2012-01-20
Upplaga
2
Förlag
Adastra
Dimensioner
260 x 210 x 3 mm
Vikt
200 g
SAB
uAfc
ISBN
9789144079394

Skrivstil ... med höger hand

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-01-20
129
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Skrivstil får eleverna lära sig hur de redan kända textade bokstäverna formas för att kunna bindas ihop till ord. Arbetsgången bygger på att bokstäver med likartad form övas i svit, men också på att eleverna får arbeta med alla små bokstäver innan vi går in på versalerna. På det sättet har vi kunnat göra materialet omväxlande och roligt, med många lite mer sammanhängande texter att skrivträna på.
De små bokstäverna övas först gruppvis, utifrån deras gemensamma grundform. Det ger eleverna mycket träning på en och samma form - något som brukar visa sig vara lönsamt när eleven sedan går vidare.
När grundformen är befäst kan så eleverna koncentrera sig på olika sammanbindningskombinationer innan de går vidare till nästa grundform och de bokstäver som ingår där.
Varje bokstav, liksom varje ord som övar sammanbindning, har en förskrift som eleverna kan följa, spåra, med sin penna. Förskrifterna, liksom stödlinjerna, är tryckta i en ljust blå färgton.
För versala bokstäverna C, E och S ges två alternativ till utformning. Läraren beslutar i samråd med eleven vilket alternativ som ska läras in.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skrivstil ... med höger hand
  2. +
  3. Skrivstil : fila på stilen ... med höger hand

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skrivstil : fila på stilen ... med höger hand av Britta Redin, Görel Hydén (Övrigt).

Köp båda 2 för 247 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skrivstil ... med höger hand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skrivstil
    is, 17 juni 2014

    Eftersom barn nu för tiden inte måste lära sig skrivstil i skolan, är det för väl att det finns en lärobok, som föräldrar kan använda som hjälp för att lära sina barn skrivstil. Denna bok som lär ut skrivstil är utmärkt. Att kunna skriva skrivstil anser jag är nödvändigt eftersom det går mycket snabbare att skriva med skrivstil än att texta. Dessutom bör väl varje person kunna skriva sin namnteckning snyggt, det är ju speciellt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna