Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
65
Utgivningsdatum
2012-08-21
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
300 x 220 x 15 mm
Vikt
514 g
ISBN
9789144085401

Bodils ABC-bok

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2012-08-21
132
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
ABC-bok med klippark!
Bodils ABC-bok tillgodoser många aspekter av inlärning. Eleverna får arbeta med sina sinnen, de klipper, klistrar och målar, de får välja och ta ställning och de får öva att skriva "fint". I Bodils ABC-bok ges rikliga tillfällen till ljudanalys.
Upplägget i ABC-boken är den samma som i Bodils Läslära; bokstäverna står i den ordning som är lämplig att lära in ur ljudsynpunkt. Några vokaler tillsammans med medljudande bokstäver presenteras först. Explosiverna kommer senare.
Varje bokstav har ett svartvitt uppslag och mitt i det ett perforerat klippark i fyrfärg. Eleverna kan lätt riva ut klipparket och välja bilder att klippa ut för att därefter klistra in dem på uppslaget. För att underlätta var bilderna ska placeras finns markeringar med t.ex. stjärnor både på klipp ark och uppslag. En kort lärarhandledning i början av boken förklarar hur det är tänkt att man kan arbeta.
Författaren Bodil Jönsson är en anlitad föreläsare och pedagog och har skrivit många lättlästa böcker för barn som just lärt sig läsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bodils ABC-bok
  2. +
  3. Språkrika utemiljöer i förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkrika utemiljöer i förskolan av Emilia Larsson Samoladas, Moa Bäversten (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bodil Jönsson