Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2020-07-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ohfb-c
ISBN
9789144088525
Den röda tråden i social barnavård : processer, samband och delaktighet (häftad)

Den röda tråden i social barnavård : processer, samband och delaktighet

Häftad, Svenska, 2020-07-29
369

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den röda tråden i social barnavård tar sin utgångspunkt från Socialstyrelsens omarbetade version av BBIC, Barns behov i centrum. Den beskriver på ett pedagogiskt sätt hur de olika stegen i systemet, från aktualisering och planering till uppföljning av insatser, behöver hänga samman genom en röd tråd för god kvalitet i arbetet.

Boken genomsyras av BBIC:s grundprinciper och lägger stor vikt vid frågor som delaktighet och samverkan för barns och ungas bästa. Den ger stöd för ett förhållningssätt som gör skillnad i möten med barn, unga och deras föräldrar.

Detta är en idébok skriven av en praktiker för praktiker. Språket är enkelt och lättillgängligt och fallbeskrivningar gör boken konkret. Socialsekreterare och arbetsledare som använder BBIC i sin verksamhet får här tips och idéer.

Den röda tråden i social barnavård vänder sig till alla yrkesverksamma som arbetar inom den sociala barn- och ungdomsvården eller som samverkar med den samt till universitets- och högskolestuderande som i sin framtida yrkesutövning kommer att möta barn, ungdomar och föräldrar i kontakt med den sociala barnavården.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den röda tråden i social barnavård : processer, samband och delaktighet
  2. +
  3. På saklig grund, 3 uppl : Utredningsarbete inom socialtjänsten

De som köpt den här boken har ofta också köpt På saklig grund, 3 uppl : Utredningsarbete inom... av Bo Edvardsson, Lotta Vahlne Westerhäll (häftad).

Köp båda 2 för 822 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »