Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2015-03-13
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
316 g
SAB
Vpf
ISBN
9789144092454
Att lära och utvecklas i sin profession (häftad)

Att lära och utvecklas i sin profession

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-03-13
331
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Grundutbildningen utgör inträdesbiljetten till ett yrke. Kontinuerligt lärande under hela yrkeslivet är avgörande för att möta framtida förändringar och krav i hälso- och sjukvården. Att lära och utvecklas i sin profession innehåller praktiska verktyg och konkreta strategier för systematisk reflektion, kontinuerligt lärande och professionell utveckling i olika sammanhang. Utgångspunkten är att lärande och utveckling är en aktiv process som sker genom interaktion och delaktighet i en social kontext. Den främjas av reflektion och dialog. Här utgör det kliniska arbetet i sig en rik källa. De olika kapitlen tar upp innebörden av en profession, reflektionens betydelse, feedback, interprofessionellt lärande, att lära och utvecklas i grupp, rollen som pedagog och ledare, evidensbaserat arbete samt utvecklings- och förbättringsarbete.

Boken förmedlar vikten av att integrera kompetensutveckling, kvalitetssäkring och utvecklingsarbete i den kliniska vardagen. Att lära och utvecklas i sin profession vänder sig till fysioterapeuter och alla andra yrkesgrupper i vården som är intresserade av lärande och utveckling i sin profession. Förhoppningen är att du som läsare får inspiration att lära i samarbete med andra och att du ska kunna använda boken i olika sammanhang, i olika roller och i olika skeden av ditt yrkesliv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att lära och utvecklas i sin profession
  2. +
  3. Hälsopromotion i teori och praktik : olika arenor och målgrupper

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsopromotion i teori och praktik : olika aren... av Åsa Bringsén, Petra Nilsson Lindström (häftad).

Köp båda 2 för 820 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att lära och utvecklas i sin profession. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En väl värd investering
    Therese Viktoria, 14 september 2015

    Boken tar upp och samlar ihop olika modeller för att utvecklas i sitt yrke som är lätt att ta till sig och arbeta efter. Det finns dessutom rikligt med referenser för den som vill fördjupa sig.

Visa alla 1 recensioner