Lean Business : affärsplanering - steg för steg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2014-02-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
170 x 250 x 15 mm
Vikt
546 g
SAB
Qbab,658.4
ISBN
9789144094236
Lean Business : affärsplanering - steg för steg (häftad)

Lean Business : affärsplanering - steg för steg

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-02-11
386
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Lean business omdefinierar affärsplanen. Från att vara ett statiskt och årsvis dokument, i många fall avsett för externa parter som bank och investerare, så blir den nu ett dynamiskt och levande verktyg med en metodik som tar med i stort sett samtliga centrala processer för affärsmodellering, differentiering, målsättningar, risker, prognoser, handlings planer och uppföljning.
Med hjälp av tio tydliga och intuitiva steg tar författarna med oss på  en resa från ägardirektivet och de överordnade strategiska frågorna hela vägen till genomförande och den taktiska uppföljningen. Boken kompletteras av ett online verktyg som tar dig genom affärsplaneringen och genomförandet med engagemang från både styrelse och VD med ledningsgrupp.

Författarna och Lean business lever som de lär och inget är hugget i sten. Kontinuerlig och kundstyrd förbättring beslutas och dokumenteras i uppdaterade planer. Baserat på ledande forskning i USA och Europa är Lean business den mest lämpade metodiken för företag med målet att skapa lönsam tillväxt och lämpar sig mycket väl för såväl studenter som organisationer med intresse för affärsutveckling och entreprenörsskap.

Affärsplanering 2.0

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lean Business : affärsplanering - steg för steg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kurslitteratur KAM kurs
    Tina Johansson, 5 november 2015

    Har inte hunnit lusläsa den än, men efter en genomskuggning av boken så finner jag den högst relevant till våran kommande KAM kurs.

Visa alla 1 recensioner