Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
457
Utgivningsdatum
2014-09-02
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
245 x 165 x 25 mm
Vikt
890 g
SAB
Qbc
ISBN
9789144094410
Ekonomistyrning : övningsbok (häftad)

Ekonomistyrning : övningsbok

Häftad, Svenska, 2014-09-02
452
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Till grund för denna övningsbok ligger läroboken Ekonomistyrning - principer och praxis av Jan Greve. Övningsuppgifterna omfattar områden som prestationsstyrning med finansiella och icke-finansiella nyckeltal, aktivitetsstyrning, hållbarhetsstyrning, budgetering, produkt- och investeringskalkylering, avvikelseanalys, internprissättning, intern redovisning och rapportering samt kostnadsanalys.
Övningarna har olika karaktär. Några uppgifter syftar närmast till att kontrollera förståelsen av facktermer eller att ge möjlighet att öva på grundläggande samband. Andra övningar är mer komplexa och här kan olika tekniker blandas. Slutligen finns det uppgifter av mer problematiserande karaktär som pekar på motsägelser som kan finnas och som syftar till att uppmuntra till ett mer självständigt och kritiskt förhållningssätt. Det finns utförliga lösningsförslag till samtliga uppgifter.
Ekonomistyrning - principer och praxis riktar sig till grundläggande kurser i ekonomistyrning vid universitet och högskolor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ekonomistyrning : övningsbok
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 702 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna