Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2014-06-10
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
706 g
SAB
Qbccc
ISBN
9789144094694
Investeringsbedömningens grunder : från traditionella metoder till realoptioner (häftad)

Investeringsbedömningens grunder : från traditionella metoder till realoptioner

Häftad Svenska, 2014-06-10
337
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Inför varje investeringsbeslut måste en analys av investeringens förutsättningar göras. Därefter avgörs om investeringen ska genomföras eller inte. Den här boken ger läsaren konkret vägledning till välgrundade investeringsbeslut baserade på olika metoder för investeringsanalys.

Centrala begrepp, som kassaflöden och riskpremier, vilka påverkar en investerings lönsamhet beskrivs i detalj. Boken behandlar vanligen förekommande metoder inom investeringsbedömning. Bland dessa märks kassaflödesmodeller som nettonuvärdes- och internräntemetoderna samt ofta använda multiplar. Boken avslutas med ett kapitel om hur realoptioner kan användas vid investeringsbedömningar. Ett stort antal övningar kompletterar teorin. På bokens webbplats finns kapitelsammanfattningar, övningsuppgifter, Excelövningar och boken i digital form. Instruktioner för hur man kommer åt materialet på webben finns på omslagets insida.

Investeringsbedömningens grunder vänder sig till högskole- och universitetsstudenter som inte tidigare studerat investerings bedömning, och till yrkesverksamma som arbetar med denna typ av frågeställningar.
Errata finns under fliken "Extramaterial".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Investeringsbedömningens grunder : från traditionella metoder till realoptioner
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 546 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »