Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2018-10-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 10 mm
Vikt
300 g
SAB
Vef
ISBN
9789144095370
Muskuloskeletal smärta (häftad)

Muskuloskeletal smärta

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-10-08
379
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Smärta är en av de vanligaste anledningarna till att vårdbehövande söker hjälp. Till primärvården vänder sig en stor grupp patienter med besvär i rörelse- och stödjeorganen, och de erbjuds en behandling baserad på tradition och beprövad erfarenhet. Behovet att möta denna patientgrupp med evidensbaserade behandlingsmetoder är stort.

Muskuloskeletal smärta vill implementera ett fysiologiskt och evidensbaserat synsätt på hur muskuloskeletala smärttillstånd bör analyseras och behandlas. Smärttillstånden belyses utifrån kända fysiologiska samband mellan belastning av muskuloskeletala vävnader och förmåga till återhämtning. Vidare analyseras upplevelser av smärta och obehag utifrån insikten om att dessa symtom är subjektiva emotioner med stor individuell variabilitet.

Boken riktar sig till läkare, fysioterapeuter, tandläkare, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, naprapater och kiropraktorer som i sin verksamhet kommer i kontakt med patienter som besväras av muskuloskeletala smärtupplevelser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Muskuloskeletal smärta
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »