Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2016-06-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 13 mm
Vikt
338 g
SAB
Ohf
ISBN
9789144097220
Att bli socialarbetare - En reflekterande vägledning för studenter (häftad)

Att bli socialarbetare - En reflekterande vägledning för studenter

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-06-07
418
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Både under och efter studierna i socialt arbete kan det vara svårt att ta ett steg tillbaka och reflektera över vad det innebär att vara socialarbetare. Med det som utgångspunkt diskuterar Att bli social arbetare kunskapsbasen i socialt arbete - från mänsklig utveckling till det sociala arbetets praktik - och undersöker hur dina egna värderingar, principer och erfarenheter tillsammans formar din identitet och praktik som socialarbetare. Den här boken stimulerar ditt tänkande, både om dig själv och din socialarbetaridentitet, på nya sätt genom att: använda ett antal innovativa övningar och exempel som hjälper dig att koppla teori till praktiken uppmuntra reflexivt tänkande som stödjer dig i utvecklandet av en socialarbetaridentitet diskutera olika sätt att agera utifrån socialarbetarprofessionen när du arbetar jämsides med andra professionella grupper.

Boken vänder sig framförallt till dem som studerar socialt arbete, men även till yrkesverksamma som vill vidareutveckla sin professionsidentitet. Boken inleds med ett förord av Björn Blom, professor i socialt arbete vid Umeå universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att bli socialarbetare - En reflekterande vägledning för studenter
  2. +
  3. Socialt arbete : en grundbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Socialt arbete : en grundbok av Anna Meeuwisse, Hans Swärd, Sune Sunesson, Marcus Knutagård (häftad).

Köp båda 2 för 955 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Priscilla Dunk-West