Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2016-04-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 20 mm
Vikt
656 g
ISBN
9789144097473
Butiken, sortimentet och kampanjerna - En bok om ekonomisk uppföljning (häftad)

Butiken, sortimentet och kampanjerna - En bok om ekonomisk uppföljning

Häftad Svenska, 2016-04-18
378
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Butiken, sortimentet och kampanjerna handlar om uppföljning av det ekonomiska resultatet i olika delar av en butikskedjas verksamhet. Den övergripande frågeställningen som bokens författare adresserar är: Vilka åtgärder skall vidtas var någonstans i företaget, och i vilken ordning skall åtgärderna vidtas?

I Butiken, sortimentet och kampanjerna visar författaren hur olika aspekter av denna frågeställning kan besvaras genom användandet av olika ekonomiska nyckeltal och modeller. På ett systematiskt och pedagogiskt sätt visas hur företagsledningen kan följa upp det ekonomiska resultatet i butikerna (som helhet), butikernas sortimentsavdelningar, butikernas produkter och butikernas kampanjer. Boken omfattar en beskrivning av tidigare forskning samt förslag till instrument och arbetsmetoder som kan användas praktiskt för att ge svar på den övergripande frågeställningen. Genom en kombination av såväl förankring i vetenskaplig forskning som praktiska rekommendationer riktar sig boken både till ansvariga inom i detaljhandeln och till högskolestudenter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Butiken, sortimentet och kampanjerna - En bok om ekonomisk uppföljning
  2. +
  3. Uppdrag butikschef : att leda i butik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppdrag butikschef : att leda i butik av Thomas Andersson, Ali Kazemi, Stefan Tengblad, Mikael Wickelgren (häftad).

Köp båda 2 för 771 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »