Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
245
Utgivningsdatum
2015-04-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Daleus, Pär (förf.) / Falkheimer, Jesper (förf.) / Johansson, Anders (förf.) / Lindholm, Kristina (förf.) / Nord, Lars (förf.) / Svedin, Lina (förf.) / Deverell, Edward (red.) / Hansén, Dan (red.) / Gardell, Eva-Karin (red.)
Dimensioner
225 x 156 x 10 mm
Vikt
366 g
ISBN
9789144099996
Perspektiv på krishantering (häftad)

Perspektiv på krishantering

Häftad Svenska, 2015-04-28
351
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Du tycker att samhällsfrågor är spännande och har ett särskilt intresse för kriser och oförutsedda händelser. Vad gör egentligen de som har ansvar och förväntningar på sig att ställa saker till rätta i en krissituation? Hur fungerar mediernas granskning och hur agerar andra parter som har till uppgift att utkräva ansvar? När väl den akuta fasen är över, vad lär sig de inblandade aktörerna, och hur fungerar förändringsarbetet och införandet av nya policyer? Perspektiv på krishantering är till för dig som vill fördjupa dig i dessa frågor.
De perspektiv som presenteras är olika sätt att närma sig och studera krishantering som fenomen.

Boken är indelad i tre övergripande perspektiv: hantera, granska och förändra. Genomgående i boken presenteras fallbeskrivningar av verkliga händelser och faktiskt handlande. Men fokus ligger inte på händelserna som sådana, utan på förståelsen av dem - de teoretiska perspektiven. Även om boken är rik på perspektiv gör den inte anspråk på att vara heltäckande. Snarare inbjuder den dig som är intresserad och engagerad att själv studera krishantering och bidra till kunskapsfältet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Perspektiv på krishantering
  2. +
  3. Kris : från Estonia till Corona

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kris : från Estonia till Corona av Sverker Sörlin, Antje Jackelén (pocket).

Köp båda 2 för 430 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »