Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2017-04-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
253 x 206 x 25 mm
Vikt
780 g
SAB
Qblbmd
ISBN
9789144103785
Konsumentbeteende : klassiska & samtida perspektiv (häftad)

Konsumentbeteende : klassiska & samtida perspektiv

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-04-26
547
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Konsumentbeteende - klassiska och samtida perspektiv ges en grundläggande förståelse för ämnet konsumentbeteende. Kunskap om varför och på vilket sätt människor konsumerar är av intresse för flertalet samhällsaktörer, i synnerhet som konsumtion kommit att bli en allt viktigare del av människors liv.
Boken skiljer sig från flertalet läroböcker genom att konsumentbeteendeämnet beskrivs utifrån två övergripande teoretiska fält: teorier om konsumentens psykologi och beslut samt teorier om konsumtionskultur och konsumtionspraktik. Dessa två teoretiska perspektiv kompletterar varandra och bidrar till en ökad förståelse för konsumtionens komplexitet. Boken har därutöver ett hållbarhetsperspektiv och ett konsumentperspektiv. Konsumtionens konsekvenser för miljön behöver uppmärksammas, inte minst med tanke på kommande generationer. Konsumenten ses inte som en passiv mottagare av erbjudanden, utan som en aktivt handlande aktör som måste ges möjlighet att göra sin röst hörd. En ökad förståelse för konsumenters olika livsvillkor och situationer de befinner sig i kan ge företag och andra organisationer bättre möjligheter att nå ut till konsumenter och tillgodose deras behov.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsumentbeteende : klassiska & samtida perspektiv
  2. +
  3. Marknadsföring i butik : om forskning och branschkunskap i detaljhandeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marknadsföring i butik : om forskning och brans... av Jens Nordfält, Carl-Philip Ahlbom (häftad).

Köp båda 2 för 1069 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna