Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2016-10-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 18 mm
Vikt
520 g
SAB
Epab
ISBN
9789144105789
Forskarhandledning : i teori och praktik (häftad)

Forskarhandledning : i teori och praktik

Häftad,  Svenska, 2016-10-28
446
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Detta är en efterlängtad bok som bidrar till utveckling av forskarhandledares kompetens och ger ett fördjupat perspektiv på doktoranders lärande. Med förankring i aktuell forskning behandlar författarna forskarutbildningens organisation, handledarens professionella praktik, doktorandens lärande samt utbildningens kvalitetssystem.

Kopplingen mellan teori och praktik utgör en röd tråd genom boken. Med autentiska fall och exempel från olika utbildningsmiljöer tydliggörs hur handledningen villkoras av både individuella och kulturella faktorer. Dessutom bjuder boken på många reflektionsuppgifter som kan hjälpa tänkandet framåt, både enskilt och kollegialt.

Boken riktar sig främst till handledare på forskarutbildningsnivå, oavsett ämnesområde och tidigare erfarenhet. Den kan med fördel läsas även av doktorander som är intresserade av att förstå sitt lärande och vad som förväntas av dem i utbildningen, samt av utbildningsansvariga som vill stärka utbildningens kvalitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Forskarhandledning : i teori och praktik
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 661 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna