Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2015-12-14
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 10 mm
Vikt
353 g
SAB
Eabt
ISBN
9789144109756
Aritmetik för lärare : tal och de fyra räknesätten (häftad)

Aritmetik för lärare : tal och de fyra räknesätten

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-12-14
357
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lärare behöver känna till många vägar in i matematiken för att effektivt kunna möta och utveckla elevers tankar, idéer och resonemang till en djupare och brett förankrad förståelse. I den här boken behandlas den specialiserade kunskap i aritmetik som lärare behöver för att kunna bedriva en varierad matematikundervisning. Genom metodisk variation mellan matematikens representationsformer erbjuder Aritmetik för lärare många spännande infallsvinklar för att förstå och arbeta med tal och de fyra räknesätten. Med stöd av bilder, diagram, naturligt språk och symboler kan beräkningar utföras och problem lösas på flera olika sätt.
Aritmetik för lärare innehåller utförliga resonemang, ett stort antal genomarbetade exempel och en mängd uppgifter som ger läsaren goda förutsättningar att utveckla en allsidig förståelse och känsla för matematiska begrepp och processer.
Boken vänder sig till verksamma och blivande lärare i matematik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aritmetik för lärare : tal och de fyra räknesätten
  2. +
  3. Handbok för superhjältar. En ny vän

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för superhjältar. En ny vän av Elias Våhlund, Agnes Våhlund (inbunden).

Köp båda 2 för 496 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Aritmetik för lärare : tal och de fyra räknesätten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra matematikbok
    Rasmus Lindström (KALMAR), 27 januari 2016

    En bra grundläggande bok där de fyra räknesätten och hur dessa kan användas på ett lättförståeligt sätt. De teoretiska kapitlen med exempel på lösningar kopplas till övningar som tränar din egen kunskap i hur man löser uppgifterna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Sollervall