Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2016-01-11
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 160 x 25 mm
Vikt
505 g
SAB
Vl
ISBN
9789144109787

Akutpsykiatri

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-01-11
432
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Akuta psykiatriska sjukdomstillstånd har blivit allt mer uppmärksammade liksom vikten av ett adekvat omhändertagande i den akuta situationen. Det har visat sig särskilt angeläget att snabbt ställa rätt diagnos och att tidigt kunna sätta in verksam behandling. Vår ambition är därför att i den uppdaterade nya upplagan av Akutpsykiatri förmedla dagens kunskapsläge när det gäller omhändertagande och behandling av dessa patienter.
Akutpsykiatri utgör en oumbärlig grund för det psykiatriska jourarbetet och är ett nödvändigt komplement till lokala riktlinjer och behandlings traditioner. Författarna beskriver ingående de praktiska frågor som kan uppstå i den akuta situationen, alltifrån patientbemötande till konkreta behandlingsförslag. Boken förenar en omfattande klinisk erfarenhet med senaste vetenskapliga rön inom akutpsykiatrin. Vår förhoppning är att med Akutpsykiatri tillgodose det stora behovet av en gedigen och samtidigt lättanvänd akutpsykiatribok.
Akutpsykiatri är i första hand avsedd att användas av jourläkare inom psykiatrin och primärvården. Boken är också användbar för alla som i sin verksamhet möter personer med akut psykisk sjukdom och som kurslitteratur i vårdutbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akutpsykiatri
  2. +
  3. Psykos : förstå, bemöta, behandla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Psykos : förstå, bemöta, behandla av Elina Arn, Magdalena Lindborg (inbunden).

Köp båda 2 för 867 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Akutpsykiatri. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bok att rekomendera
    Linnéa Larsson, 2 februari 2016

    En lättläst bok man hittar lätt i den och den ger mycket bra information. Boken kommer jag nog ha mycket hjälp av hela min studietid och även i mitt jobb senare. Jag blev väldigt besviken på att pärmen inte var plastad som den andra utgåvan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna