Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-03-29
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 10 mm
Vikt
353 g
SAB
Qblb
ISBN
9789144110042

Marknadsföring, människor och interaktion

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-03-29
380
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Marketing management är det mest inflytelserika perspektivet inom marknadsföring i dag. Perspektivet har fått stor spridning inom såväl näringsliv som offentlig sektor. Men vad händer egentligen om man tar hänsyn till människan och hennes sociala liv, det vill säga interaktioner, relationer och tolkningar av symboler? Syftet med denna bok är att, som en respons på denna fråga, undersöka vad en interaktionistisk och relationell förståelse av marknadsföring kan innebära för hur vi ser på marknadsföringsaktiviteter av olika slag.
I boken analyseras sex grundläggande marknadsföringsbegrepp utifrån ett interaktionistiskt perspektiv: marknad, konsument, produkt/varumärke, pris/värde, plats och reklam.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Marknadsföring, människor och interaktion
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 629 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Marknadsföring, människor och interaktion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Snarare filosofi än ekonomi
  Göran Ek, 2 maj 2019

  Boken har ingen legitim grund för sina argument om hur människor interagerar. Saknar vetenskapliga belägg för sina åsikter. Finner det svårt att förstår hur dessa teorier ska kunna vara applicerbara för att driva upp sin försäljning eller få en uppfattning om varför människors köpbeteenden uppstår.

 2. Sämst
  Arg student , 25 april 2019

  När man har läst hela boken känns det som om dessa två snubbar bara skrivit den för att legitimera sina kunskaper om marknadsföring. Dom skriver rakt ut sina tankar, klistrat in bilder på sig själva och ändå så är detta en kursbok??? HUR? Mjölkar pengar från studenter. Var det ingen som korrekturläste?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna