Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2016-11-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
244 x 170 x 8 mm
Vikt
395 g
SAB
Ep.04
ISBN
9789144110165
Uteverksamhetens möjligheter (häftad)

Uteverksamhetens möjligheter

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-11-29
333
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Utevistelse är en självklar del av förskolans verksamhet. Varje dag, året om, går barn och pedagoger ut. Den här boken vill visa på de möjligheter som uteverksamheten erbjuder. Skapa magiska lekvärldar, bjud ut bokstäverna, få syn på naturens estetik och möt världen genom alla era sinnen. I den här boken får ni konkreta förslag på hur man kan skapa en innehållsrik uteverksamhet. Teoretiska resonemang följs av praktiska göranden och boken kan ses som ett stöd för alla som vill utveckla den egna uteverksamheten.
Syftet med boken är att väcka lust, nyfikenhet och driv som kan få förskolan att växa och utvecklas. Genom att förena idéer kring uteverksamhetens möjligheter, med hur man kan gå tillväga, tar boken ett helhetsgrepp kring uteverksamheten och hur den kan utvecklas.
Författaren har parallellt med sitt arbete inom förskolan också varit artikelförfattare åt Förskoleforum, oftast med fokus på just uteverksamhetens möjligheter och den här boken är ett sätt att knyta ihop och förbinda dessa texter och idéer till något som kan vara till nytta för alla som vill tänka kring uteverksamhet.

Boken vänder sig främst till alla som är verksamma inom förskolan men också till andra pedagogiska verksamheter. Att utveckla uteverksamheten är att vidga barnens möjligheter!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Uteverksamhetens möjligheter
  2. +
  3. Utomhusdidaktik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utomhusdidaktik av Iann Lundegård, Per-Olof Wickman, Ammi Wohlin (häftad).

Köp båda 2 för 656 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sanne Björklund

  • Lärande för hållbar utveckling - - i förskolan

    Sanne Björklund

    Vi lever i dag i en värld där klimatförändringarna och dess konsekvenser blir alltmer påtagliga. Jordens resurser kommer inte att räcka till om vi inte förändrar vårt samhälle och vår relation till naturen. Förskolan ska, liksom all utbildning i S...