Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
456
Utgivningsdatum
2016-08-16
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 180 x 29 mm
Vikt
990 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789144110776
Logistik : läran om effektiva materialflöden (häftad)

Logistik : läran om effektiva materialflöden

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-08-16
503
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna grundläggande lärobok tar ett helhetsgrepp på ämnes området logistik. Den förklarar logistikens spelregler och hur effektiva och miljövänliga materialflöden i försörjningskedjor påverkar företagets konkurrenskraft. Strategier, metoder och informationssystem för inköp, materialförsörjning, produktion och distribution, liksom materialhantering och godstransporter, behandlas.
Bokens innehåll kan direkt överföras i praktisk tillämpning. Den innehåller avsnitt om praktiska hjälpmedel för logistikutveckling. Förklarande räkneexempel och flera praktikfall finns i anslutning till teoridelarna. Varje kapitel avslutas med diskussionsfrågor och kapitel med räkneuppgifter avslutas också med räkneuppgifter med full ständiga lösningar.
Boken är anpassad för grundläggande logistikutbildningar, både vid högskolor och universitet, och för yrkes- och vidareutbildning. Till boken hör praktikfallet Verktygsdistributören där bokens olika delar används för att analysera och förbättra ett företags logistik upplägg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistik : läran om effektiva materialflöden
  2. +
  3. Management - Organisations- och ledarskapsanalys

De som köpt den här boken har ofta också köpt Management - Organisations- och ledarskapsanalys av Jesper Blomberg (häftad).

Köp båda 2 för 897 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Logistik : läran om effektiva materialflöden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok
    Semlan, 17 oktober 2019

    Väldigt intressant och innehållsrik bok. Även kvaliteten på pappret får mycket cred då jag råkade tappa lite dipp på det, något som sveptes bort utan att några fläckar lämnades kvar. Riktigt bra bok med andra ord!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna