Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-02-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hyllengren, Peder (förf.) / Larsson, Gerry (förf.) / Larsson, Gerry (förf.) / Larsson, Gerry (förf.) / Nilsson, Sofia (förf.) / Nilsson, Sofia (förf.) / Nilsson, Sofia (förf.)
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
239 g
ISBN
9789144110936

Moralisk stress och ledarskap

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-02-08
364
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I alla tider har människor plågats av svåra moraliska val, ibland till synes omöjliga. Men det är först på senare år som man har börjat uppmärksamma moralisk stress. Den kan uppkomma i arbetslivet. Den påverkar och påverkas av ledarskap. Ledarskap utövas i ett socialt och kulturellt sammanhang med mer eller mindre tydliga normer och värderingar. Men hur ser de ut och i vilken utsträckning delar vi dem? Och vad gör vi när våra egna och den omgivande organisationens värderingar inte stämmer överens?

Boken belyser olika aspekter av ledarskap, organisationers värderingar och den enskildes val och beslut. Framställningen bygger delvis på författarnas egen forskning men behandlar även utförligt hur man förebygger, hanterar och bemästrar moralisk stress på såväl individ- som organisationsnivå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Moralisk stress och ledarskap
  2. +
  3. Den sista flytten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den sista flytten av Dag Sebastian Ahlander (inbunden).

Köp båda 2 för 593 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Moralisk stress och ledarskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Undvik
    Martin, 3 november 2017

    väldigt tunn och svepande innehållsmässigt, ibland rent dålig. Få om inga bra tips om hur arbeta med moralisk stress och ledarskap vilket man väl ändå kan begära från en bok med den titeln.

Visa alla 1 recensioner