Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2018-01-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
297 x 210 x 5 mm
Vikt
186 g
SAB
Ea
ISBN
9789144112206
Svalan Språkträning 3 Lärarhandledning (häftad)

Svalan Språkträning 3 Lärarhandledning

Häftad Svenska, 2018-01-18
387
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Svalan Språkträning och Lgr22
Innehållet i Svalan Språkträning elevpaket 1-3 och de tillhörande lärarpaketen är väl anpassat till Lgr22. Här är några exempel:
* I de digitala övningarna tränar eleverna på ord och begrepp samt att använda orden i skrift. Eleverna får också jämföra de svenska orden i textens ordlista med sitt modersmål. I texterna får eleverna träna på andra nyckelbegrepp som är kopplade till andra skolämnen.
* Både elevbokens uppgifter samt lektionsplaneringarna i lärarhandledningens innehåller övningar där eleverna får träna på att sammanfatta innehållet i en text.
* I lärarhandledningen presenteras förslag till hur man kan arbeta med rubrikerna "Grammatiken" och "Språket" till varje text

Lärarhandledningen vänder sig till alla lärare, oavsett ämne eller utbildning, som undervisar med Svalan Språkträning 3. Man behöver inte ha utbildning i svenska eller svenska som andraspråk för att förstå och ha nytta av handledningen. Varje uppslag i lärarhandledningen motsvarar ett uppslag i elevboken. Lärarhandledningens uppslag innehåller dels en förminskad version av elevbokens uppslag med ifyllda svar på uppgifterna, dels information och tips till läraren. Uppslaget är gjort för att läraren snabbt ska kunna få en överblick av vad eleven arbetar med och tips på hur man kan stötta och utveckla detta arbete.

Innehåll
Innehållet som vänder sig till läraren är uppdelat i fyra olika delar: Att samtala om - tips på vad man kan samtala om med eleverna i samband med arbetet med kapitlet Texten - information om vilket skolämne, årskurs och centralt innehåll texten berör, vilken texttyp/genre texten tillhör samt hur man kan arbeta vidare med texten utifrån genreperspektivet Innehållet - idéer om hur man kan arbeta vidare med eleverna utifrån textens innehåll Språket - information om vilka språkliga moment inom ordkunskap och grammatik som kan kopplas till kapiteltexten och tips på hur dessa kan tränas

Till varje lärarhandledning medföljer ett digitalt läromedel som nås med hjälp av koden på omslagets insida. I det digitala läromedlet har läraren tillgång till den digitala elevboken med inläsningen av alla texter och uppgifter samt de interaktiva övningarna för träning av ord och begrepp. Där finns även facit och diktamensövningar till elevboken. Det digitala läromedlet fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svalan Språkträning 3 Lärarhandledning
  2. +
  3. Svalan Språkträning 1 Lärarhandledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svalan Språkträning 1 Lärarhandledning av Petra Andersson, Anette Jelvemark Nordqvist (häftad).

Köp båda 2 för 817 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna