Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2018-05-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 15 mm
Vikt
301 g
SAB
Vp
ISBN
9789144113296
Delaktighet och patientmedverkan (häftad)

Delaktighet och patientmedverkan

Häftad Svenska, 2018-05-08
264
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken behandlar det för vård och omsorg centrala begreppet patientdelaktighet. Vidden av begreppet delaktighet gör att det behövs vägledning för vardagens möten och samtal, mellan den som är patient och den som är personal. Boken utgör en resurs och bör ses som en diskussionspartner, med utgångspunkt i aktuell kunskap men även andra förutsättningar, som lagtexter och normer.

Delaktighet och patientmedverkan omfattar två övergripande kapitel som introducerar och problematiserar patientdelaktighet och fyra kapitel som belyser begreppet ur olika, specifika perspektiv. De generella kapitlen kan läsas för sig, eller i kombination med ett eller flera fallbaserade kapitel, utifrån läsarens aktuella kunskapsbehov eller intresse.

Boken vänder sig till blivande och yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård eller omsorg men är också avsedd att vara till nytta för andra nyckelpersoner, som beslutsfattare och patienter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Delaktighet och patientmedverkan
  2. +
  3. Beteendeproblem i äldrevården : att förstå och möta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beteendeproblem i äldrevården : att förstå och ... av Bo Hejlskov Elvén, Charlotte Agger, Iben Ljungmann (häftad).

Köp båda 2 för 555 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »