Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
131
Utgivningsdatum
2016-09-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Lisa Sjösten
Dimensioner
222 x 155 x 8 mm
Vikt
207 g
SAB
Qbaa
ISBN
9789144114101

Kriskommunikation

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-09-30
307
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kriser tar stor plats i medierna och kan handla om allt från naturkatastrofer till politiker eller verksamheter som rätt eller orätt råkar i blåsväder. Den här boken handlar om organisationer i kris och hur kommunikationen sker i dessa situationer - vem kommunicerar, hur och varför?
Boken är en introduktion till hur forskningen förstår och undersöker kriser och kriskommunikation. Målet för denna forskning är att bidra till en bättre förståelse av kommunikationssituationen och vad som påverkar den, hur kommunikationen tolkas och konsekvenserna för samhället.
Kriskommunikation är främst avsedd för studenter i medie- och kommunikationsämnen, men är också intressant för yrkesverksamma som önskar en kort introduktion till området kriskommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kriskommunikation
 2. +
 3. Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra? av Julia Andersson, Elvira Ashby (häftad).

Köp båda 2 för 693 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kriskommunikation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tydlig och lättläst bok om kriskommunikation.
  Malin, 16 september 2020

  En bok som Tydligt och enkelt ger inblick och förståelse för vad som är en kris och hur den kan hanteras på olika nivåer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Orla Vigsø

 • När makten står på spel : journalistik i valrörelser

  Orla Vigsø, Mats Ekström, Stefan Dahlberg, Karin Eriksson, Kajsa Falasca

  Sällan får journalistik så stor betydelse som i en valrörelse. Där och då avgörs länders politiska framtid. Och sällan kritiseras medier så hårt som då. Denna bok granskar medierapporteringen i valrörelser, med blickar bakåt mot 2014 års svenska v...

 • "Allt tyder på ett terrordåd" : Stockholmsattentatet 2017 i medier och opinion

  Emil Östlund, Orla Vigsø, Jacob Sohlberg, Tomas Odén, Lars Nord

  När Rakhmat Akilov mejade ner offer efter offer på Drottninggatan i Stockholm 7 april 2017 inleddes sannolikt den största svenska mediebevakningen någonsin av en pågående nyhetshändelse. Alla redaktioner matade på med enormt mycket uppgifter och p...