Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2018-01-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 15 mm
Vikt
430 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789144114798
Den lärande organisationen 2.0 (häftad)

Den lärande organisationen 2.0

Häftad,  Svenska, 2018-01-23
377
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den lärande organisationen 2.0 Kan levereras innan julafton
Lärande och kompetensutveckling är alltjämt viktiga utmaningar för organisationer. Men tyvärr ser vi en negativ utveckling i dagens arbetsliv, med styr- och ledningssystem som tär på mänskliga resurser, där kompetens förslösas eller helt enkelt används på fel sätt. Den lärande organisationen 2.0 syftar till att lyfta fram möjliga alternativ till denna utveckling.

Exempel på teman som tas upp i boken är agila processer, expert samhället, digitalt arbete, kreativitet, självorganisering, öppenhet för innovation, verksamhetsnära ledning och aktivitets baserade kontor. Det rör sig om vitt skilda fenomen som dock binds samman genom ett fokus på lärande och organisering för lärande.

Den lärande organisationen 2.0 är avsedd för universitets- och högskoleutbildningar med inriktning mot arbetsliv och lärande samt personal- och organisationsutveckling. Den vänder sig också till chefer på olika nivåer och i olika verksamheter. Boken kan även med fördel användas för praktiskt utvecklingsarbete i organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den lärande organisationen 2.0
  2. +
  3. Från lärandets loopar till lärande organisationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från lärandets loopar till lärande organisationer av Otto Granberg, Jon Ohlsson (häftad).

Köp båda 2 för 697 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna