Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
255 x 175 x 25 mm
Vikt
847 g
SAB
Vpj
ISBN
9789144115771
Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt) (häftad)

Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt)

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2018-05-25
503
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Oavsett arbetsplats - på en akutmottagning, i en ambulans, på en vårdavdelning, IVA eller familjeläkarmottagning - möter vårdpersonalen patienter med akut sjukdom eller skada. Denna bok ger, på ett pedagogiskt sätt, en bred och grundläggande kunskap i det akuta omhändertagandet vid ett stort antal vanligt förekommande sjukdomstillstånd och skador. Det akuta omhändertagandet utanför sjukhus behandlas i ett separat kapitel, liksom den medicinska teknik som används inom akutsjukvården.
Akutsjukvården befinner sig i ständig utveckling. När framsteg görs och nya metoder utvecklas inom den planerade medicinska eller kirurgiska verksameten påverkar detta i många fall även den akuta behandlingen. I denna nya upplaga har ett antal behandlingsmetoder och riktlinjer i boken uppdaterats för att ge läsaren högaktuella kunskaper om modern akutsjukvård.
Akutsjukvård vänder sig främst till studenter i sjuksköterskeprogrammet på grundläggande nivå, men kan även användas på avancerad nivå samt av kliniskt verksamma inom hälso- och sjukvården.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt)
 2. +
 3. Klinisk undersökningsmetodik för sjuksköterskor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klinisk undersökningsmetodik för sjuksköterskor av Carol Cox, Graham Boswell, Patrick Callaghan, Jennifer Edie, Helen Gibbons (häftad).

Köp båda 2 för 1064 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok! 2021
  NiklasCarrasco , 17 augusti 2021

  Wow! Vilken fantastiskt studentlitteratur!

  Boken heter Akutsjukvård - Omhändertagande och behandling vid akut sjukdom eller skada. Boken är skriven Jonas Wikström som har skrivit boken på enkelt sätt med vilka undersökningar, tester och vård som kan ges till patienter vid en akutmottagning eller som primärvårdare. En del av information var värdefull för arbete inom akut ortopedi. Det borde vara obligatoriskt att läsa boken innan man examineras i alla hälso och sjukvårdsyrken i Sverig... Läs hela recensionen

 2. Extremt pedagogisk

  Fantastisk beskrivning av arbetet på en akutmottagning. Väldigt grundlig, men kan användas av läkarstudenter som en introduktion. Även grundliga medicinska tankesätt beskrivs. Framförallt skriven ur sjuksköterskans perspektiv.

Visa alla 2 recensioner