Perssons kardiologi : hjärtsjukdomar hos vuxna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2017-11-14
Upplaga
8
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 20 mm
Vikt
536 g
SAB
Veh
ISBN
9789144117294

Perssons kardiologi : hjärtsjukdomar hos vuxna

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-11-14
469
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hjärtsjukdomar utgör en betydande del av det internmedicinska sjukdomspanoramat och är en vanlig orsak till såväl arbetsoförmåga som till förtida död. Stora resurser investeras för att kontinuerligt förbättra omhändertagandet av hjärtpatienter såväl för att minska dödlighet och sjuklighet som för att öka livskvaliteten. Den kardiologiska vardagen är i ständig förändring. Nya möjligheter att diagnostisera och behandla hjärtsjukdomar presenteras ständigt. Boken har åter igen uppdaterats med de nyheter vi anser relevanta ur en klinikers perspektiv. Boken belyser hjärtsjukdomar hos vuxna, där sjukdomsbild och terapi beskrivs mot en patofysiologisk bakgrund.

Boken fungerar både som kurslitteratur och som hjälp i det dagliga arbetet med kardiologiska patienter. Den vänder sig till läkarstuderande, till blivande och färdiga specialister i kardiologi, intern- och allmänmedicin samt till annan sjukvårdspersonal, exempelvis sjuksköterskor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Perssons kardiologi : hjärtsjukdomar hos vuxna
  2. +
  3. Myten om det normala : att läka trauma och sjukdom i en toxisk kultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Myten om det normala : att läka trauma och sjuk... av Gabor Maté, Daniel Maté (inbunden).

Köp båda 2 för 748 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Perssons kardiologi : hjärtsjukdomar hos vuxna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. bra men inte utmärkt
    Sahlgrenska kardiolg, 13 mars 2019

    Stora skilnader på kvalitetsgrae mellan de olika kapitlen. Jag skulle rekommendera den om man vill läsa in sig på arrytmier och hjärtsvikt minder vid stenoser/läkemedel, läkemedel innehler även vissa fel.

Visa alla 1 recensioner