Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2018-11-27
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
244 x 170 x 18 mm
Vikt
795 g
SAB
Vpe
ISBN
9789144117324
Jacobsons teknik i praktisk sjukvård (häftad)

Jacobsons teknik i praktisk sjukvård

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-11-27
569
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I denna lärobok beskrivs de vanligaste tekniska hjälpmedlen inom sjukvården. Såväl enkla som mer avancerade metoder för undersökning och behandling av patienter förklaras på ett pedagogiskt sätt.
Ett viktigt syfte är att rikta uppmärksamhet mot de risker som finns vid användning av tekniska metoder. Att behovet är stort framgår av det skrämmande faktum att flertalet olyckor beror på mycket enkla fel vid användningen. Praktiska tips ges fortlöpande på hur fel ska undvikas.
Teknik i praktisk sjukvård ges nu ut i en fjärde, omarbetad upplaga. Digitaliseringen inom sjukvården har ökat, såväl i patientnära verksamhet som i mer administrativa uppgifter, och kapitlet om medicinsk IT är därför nyskrivet.
Boken är främst avsedd att användas i utbildning av läkare, sjuksköterskor och annan medicinsk personal, som använder sig av teknisk diagnostik- och terapiutrustning i sitt dagliga arbete, men kan även ha ett värde för andra yrkesgrupper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jacobsons teknik i praktisk sjukvård
  2. +
  3. Informatik i vården : hälsoinformatik för sjuksköterskor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Informatik i vården : hälsoinformatik för sjuks... av Lene Martin (häftad).

Köp båda 2 för 904 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »